honda CB400A — fixing turn signal and neutral LEDs (to new speedometer)

Whups, my new speedo’s turn indicator LED was only going on when left signal was running.

Thankfully, found this post on hondatwins that mentioned the orange and light blue bike lines were actually active lines for when left or right turn signal was on — not that they were positive and negative general lines. It also mentioned a (cheap/simple, yay!) fix to use two 3-amp diodes and tie them in together. A quick putt-putt to Radioshack and $2 later…

Success!

I focus mainly on that in this image, but also some other related notes.

annotated picture of wiring behind headlight

 

I also have my new speedo’s neutral LED light now turning on when bike is on (but not running) — will see tomorrow if it *also* properly goes *off* when shift up when bike is running.

About tracey pooh

i like digital video and road cycling
This entry was posted in biking, motorcycles, pictures and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to honda CB400A — fixing turn signal and neutral LEDs (to new speedometer)

  1. Tracey pooh says:

    Whoevers idea this was is a fucken loser genius and i hate you lol. Love you at the same time tho lol but fuck off

  2. tracey pooh says:

    heh, well I appreciate that 8-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>